Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/majfesten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Landskamp - MAJFESTEN i Hedensted

Landskamp

Klokken 18.30 spiller Hedensted IF Oldboys A – Old Boys-landsholdet

Entre kr. 30,- pr. stk. ved køb senest den 8. maj 2019 – herefter kr. 50,- pr. stk.

Billetkøb i forsalg fra 11. april i SuperBrugsen og HIF Kiosken.

Børn u/ 16 år gratis

KAMPSPONSOR:     IMBOX ShoeCare A/S

BOLDSPONSOR : CHRISA BOLIG APS

VIP-Arrangement i Kjærgaard Lounge:
Klokken 18.00 – Dørene åbnes
Klokken 18.30 – Kampstart
Klokken 20.30 – Buffet fra Café Cozy med de to hold og dommere
Klokken 22.00 – Arrangementet er slut. Festen fortsætter i HIF-teltet på festpladsen med live-musik.

Pris: 
Pris 350,- kr. pr. person. Billetter købes i SuperBrugsen og HIF Kiosken fra 11. april. BEGRÆNSET ANTAL

Vedrørende parkering til Majfesten

📢 📢 📢 !! VIGTIG INFO !! 📢 📢 📢

🚗🚗 LAD BILEN BLIVE HJEMME 🚗🚗

Under hele Majfesten vil der være standsning og parkering forbudt på hele Jørgensens Alle.

Ved hjælp af skiltning vil du blive dirigeret i modsatte ende af Hedensted Stadion, hvor der er parkering på bane 7. Der vil være guidning på stedet til parkering til fodboldkampen fredag aften, Hedensted Løbet lørdag eftermiddag og Middelfart Sparekasse Cup søndag.

Indgangen til parkeringsarealet ligger over for BMX-banen ved Lægehuset og Hedensted Centret på Årupvej.
Se linket til Google Maps http://bit.ly/2IOCzII

Vi forventer mange tusinde mennesker i Mosen i løbet af de fire dage, hvilket kan give store trafikale problemer, hvis ikke vi alle følger skilte og anvisninger.

Så hvis du har mulighed for det, så lad bilen blive hjemme og tag cyklen eller gå i Mosen.

Det giver faktisk også dig mulighed for at tage en ekstra øl.
Vi ses til fire fantastiske dage i Mosen.

Kæmpe nyhed til årets majfest

Majfesten er fuld af traditioner, og dette års majfest er ingen undtagelse. Men hvert år sniger en enkelt nyhed sig ind af lille eller større karakter. I år kan majfestudvalget præsentere en kæmpe nyhed. Det officielle DBU Oldboys landshold kommer til Hedensted og møder Hedensted Idrætsforenings Oldboys A hold.

Lang udvælgelsesproces
Det var en af klubbens tidligere førsteholdsspillere Jens Erik Skibsted, der fik idéen i forbindelse med HIF’s 90 års jubilæum i juni sidste år og præsenterede den for majfestudvalget.
–  “Vi synes, det var en super god idé at lægge kampen samtidig med majfesten, så vi behøvede ikke så meget overvejelse”, siger Tina Andreasen fra majfestudvalget.
Men det er ikke så ligetil at få sådan et landshold til byen.
–   “Jens Erik ville gerne indsende ansøgningen for os, og så har vi i samråd med formanden for Hedensted IF, Henrik Lundsgaard snakket processen igennem. Og det er en lang proces. Ansøgningen blev sendt, og så modtog vi en repræsentant fra DBU, der skulle inspicere klubbens faciliteter. Landsholdet spiller måske en håndfuld kampe om året, og der er mange ansøgere. Men vi blev ved med at være på kandidatlisten, og nu har vi så fået endeligt tilsagn fra DBU, at Oldboys landsholdet kommer til majfesten”, fortæller Tina Andreasen begejstret.

Rafle-turnering udgår
Fodboldkampen er et samarbejde mellem Hedensted IF og Majfesten med sidstnævnte som primus motor. Kampen spilles fredag aften, hvilket betyder, at rafle-turneringen udgår af årets program.
–   “Det er selvfølgeligt lidt ærgerligt, at vi ikke har en rafleturnering i år, men vi synes, det er en absolut værdig afløser, og vi håber naturligvis, at rigtig mange kommer og bakker op om kampen”, lyder det fra Tina Andreasen.
De sidste detaljer omkring kampen er endnu ved at blive udarbejdet, så vil man vide, hvornår billetsalget går i gang, så er det med at holde øje med majfestens hjemmeside og Facebookside. Ligeledes kan der heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om, hvilke oldboysprofiler der deltager i kampen.

(Foto: DBU)